Søk

 

Grilstad

Badende griser fra Grilstad

23.februar 2015

- Det kilte litt i magen for vel ett år siden da vi sa ja til å produsere filmen The Lucky Pig, men den ble en udiskutabel suksess. Vi vant bronse i både Epica og Eurobest, og har solgt veldig bra av vårt skikkelige bacon. Så vi var ganske spente på hva McCann hadde funnet på denne gangen. At de skulle foreslå badende griser på Bahamas til årets kampanje, hadde vi aldri forestilt oss, forteller produktsjef Anita Holthe i Grilstad.

I motsetning til de fleste av sine konkurrenter, produserer Grilstad sitt bacon helt uten tilsatt vann. McCann anbefalte å lage en festlig folkeaksjon mot vann i bacon, og resultatet foreligger altså nå. En serie filmer med badende griser som skal vises både på tv og på nett. Under mottoet ”Det er bedre med bacon i vann, enn vann i bacon!”.

- Denne gangen måtte vi reise helt til Bahamas for å caste hovedrollene, forteller AD Jan Petter Ågren i McCann. - Der fant vi nemlig en liten øy hvor en stamme griser har det som fisken i vannet – bokstavelig talt.

Kampanjen består også av en stor konkurranse, hvor to heldige vinnere kan vinne en tur for å bade med griser på Bahamas. Konkurransen markedsføres med grisete butikkmateriell og Facebook-aktiviteter. Turen vil selvsagt dokumenteres, noe som i sin tur vil føre til nye elementer i kampanjen utover året. 

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup