Søk

 

NetCom

Hvem vil du invitere?

NetCom_ 2for1_Harstad_90 sek from McCann Oslo on Vimeo.

6.juli 2012

Hvis "stunt-invitasjon" ikke allerede er et ord, så blir det kanskje det med denne nye kampanjen for NetCom. Målet er å promotere NetComs 2 for 1-tilbud på kinoer over hele landet, med dokumentarisk radio fra gata i Oslo og ditto film fra et eldresenter i Harstad.

NetCom har sikkert sin andel spesielt filminteresserte blant sine kunder, men primært er det interessen for å gjøre noe hyggelig sammen med andre som er driveren. I det kreative har vi derfor lekt mer med hvem man kan invitere, enn hva man skal se på.
Filminnspillingen ble på alle måter ganske ulik alle andre innspillinger. De eldre visste ingenting om hva som skulle skje, og vi visste selvsagt heller ikke hvordan reaksjonene ville bli. For de som lurer på hvilken film gjengen gikk på, er svaret "The best exotic Marigold hotel", feelgood-filmen om syv britiske pensjonister som reiser for å tilbringe pensjonisttilværelsen på eksotiske Marigold Hotel i India. Flere i følget hadde ikke vært på kino på fryktelig mange år, så det var mange som hadde en spennende dag. Det virket i hvert fall sånn på det som ble gitt av kommentarer etter filmen, noe vi også fikk filmet, og regner med å finne et egnet bruksområde for.

I radiospottene er det solstrålen Gunhild Dahlberg som er på frierferd i Oslos gater, med en enkel opptaker, få hemninger og en god porsjon sjarm.

 

Radio er produsert av Sagveien Resort med Jonas Torgersen som regissør. Film av Bacon med Andreas Riiser som regissør og Pias Semb som produsent. Illustrasjonene på plakaten er av Max Estes.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup