Søk

 

NetCom

NetCom slipper ringeminuttene fri

NetCom, Hva har du paa hjerte, 60 sek from McCann Oslo on Vimeo.

NetCom, hva har du paa hjertet, meldinger - gravid, 20 sek from McCann Oslo on Vimeo.

NetCom, Hva har du paa hjertet, VGTV 15 sek from McCann Oslo on Vimeo.

2.mai 2013

Forvirring
I dag tilbyr de fleste mobiloperatører et vell av abonnement, der kundene må velge mellom inkluderte eller takserte meldinger, mye eller lite ringetid, liten eller stor datapakke. Bildet er uoversiktlig, og gjør det vanskelig for kundene å velge rett abonnement.

- NetCom tar nå et oppgjør med måten bransjen priser mobiltjenester på. Mobiltelefonen er en liten PC med summetone, og det er på tide at operatørene forenkler valget til det kundene er opptatt av, nemlig datapakker. Vi kommer til å ringe og sende SMS i overskuelig fremtid, men nå slippes disse tjenestene fri, sier Karl Fredrik Lund, direktør for privatmarkedet i NetCom.

Hva har du på hjertet?
NetComs nye portefølje heter Smart, og består av mini, basis, pluss og super. Alle variantene inkluderer fri og ubegrenset bruk av ringing, SMS og MMS. I tillegg videreføres fordelene som 2for1 på kino og ring uten tillegg i Norden. Og det hele lanseres i dag med en stor kampanje.

- Vi har hatt en ambisjon om å lage en kampanje som er mer enn bare reklame. Vi vil kommunisere positive verdier, og inspirere alle til å si det de har på hjertet til hverandre. I kampanjen viser vi noen samtaler det koster litt ekstra å ta, de litt nervepirrende samtalene. Men det kan like gjerne være de "enkle" samtalene (som i alle fall jeg ofte glemmer å ta). Et lite kompliment i hverdagen, eller bare et «hei» for å vise noen at du tenker på dem. Derfor lanserer vi de nye abonnementene under temaet «Nå koster det ingenting å si det du har på hjertet», forteller Ole Andre Skarbøvik, konstituert markedsdirektør i NetCom.

10 reklamefilmer?
Nyheten skal lanseres med en stor integrert kampanje, kampanjen består av hele 10 reklamefilmer produsert av Hans Petter Moland og One Big Happy Family.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup