Søk

 

NetCom

Sommerkampanje

Untitled from McCann Norway on Vimeo.

NetCom Sommerkampanje - Nokia from McCann Norway on Vimeo.

NetCom Sommerkampanje _ Vivaz from McCann Norway on Vimeo.

NetCom Sommerkampanje_ X10 from McCann Norway on Vimeo.

21.mars 2011

Se mobilslippet her her:

http://awards.mfcampaign.net/detstoremobilslippet/

Se butikkelementer her:

http://www.award-entries.com/work/pictures/netcom/sommerkampanje/

Brief

Ved sommerstider er markedet for å bytte mobil og operatør ekstra stort fordi mange er i ferd med å gå ut av binding med eksisterende operatør. Vi vet også at folk skifter mobil oftere og oftere og at pengene sitter løst i denne perioden pga utbetaling av feriepenger. Alle aktører er derfor tilstede med tilbud av ulik karakter og det er ekstra mye støy i kategorien i denne perioden. På bakgrunn av dette hadde sommerkampanjen til NetCom 2010 to viktige oppgaver: selge en mengde mobiler med abonnement, samt få folk til å surfe mer på mobilen.

Strategi

Pga høyt trykk og mye støy i kategorien var tydelighet og avsenderidentitet svært viktig. To elementer var bærende i kampanjen i tillegg til mobilene: Surfegavepakke visualisert gjennom en NetComballong og bruk av hodene i NetCom logoen.
I løsningene fokuserte vi på å vise hva frisurf i praksis betyr for deg som mobilbruker. Vi lanserte hele kampanjen med -Det Store Mobilslippet, hvor vi slapp en rekke telefoner fra luften. Den som fanget mobilen fikk den. Samtidig var vi tungt tilstede på nett, på TV og i butikk. For skape nytt engasjement underveis fulgte vi opp med -Mobiljakten. Her ble flere telefoner gjemt ute i naturen. Kameraene på telefonene filmet omgivelsene hvor de lå gjemt og dette ble så streamet inn til en site hvor man kunne følge med på jakten etter hvert som mobilene ble funnet.

Løsning:

Kreativ idè for kampanjen startet med Det store mobilslippet hvor årets mobiler ble sluppet ved hjelp av ballonger fra luften, samtidig som vi gikk på lufta på nett, tv og i butikk. Ballongen ble brukt som visuell som bandt kampanjen sammen i alle flater.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup