Søk

 

NetCom

Youlekalender

  • NetCom_Youlekalender

2.desember 2011

Det er høytid for julekalendere, både i de tusen hjem og blant de tusen annonsører. Det begge typer oftest har til felles er at noen skal ende opp med en ting, enten det er foreldrene som må fylle luker med gaver eller annonsører som frister med konkurransepremier. NetCom går en litt annen vei med tjenesten Youlekalender. Her kan brukerne gi noen nær seg en kalender på mobiltelefonen, hvor det daglig vil tikke inn små koseligheter i form av ord eller bilder fra året som gikk.

– Smarttelefoner med bra kamera gjør at folk tar mer bilder av det man opplever, enn noen gang før. Men brorparten av disse bildene får et heller lite publikum, de havner usett i en mappe på en harddisk hvor de bare ligger og okkuperer lagringsplass. Samtidig vet vi at mange har familie og venner som man ikke får holdt tett nok kontakt med gjennom året, men som gjerne ville tatt litt mer del i ens liv og gjøremål. Youlekalenderen er altså ikke ment som en konkurrent til de kalendertradisjonene som allerede finnes, men passer godt til å glede de man står nær, men ikke deler husstand med.

Tjenesten fungerer helt enkelt sånn at man fyller luker for de ulike dagene i advent med tekst eller bilder, som mottakeren får som MMS på de enkelte dagene brukeren har laget luket for. Alt innhold sendes gratis til mottakere som er kunder i NetCom, og raust rabattert til alle andre.  

Du finner tjenesten på http://netcom.no/jul

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup