Søk

 

Nyheter

Aus Deutschland nach McCann Oslo

Øistein Markus Holm er en kjekk, reflektert ung mann som har rukket å gjøre litt av hvert. Vært innom industridesignstudier, spilt i band på heltid. Og fullført AD-linjen på Westerdals, før han satte seg på flyet til Frankfurt, og Energy Pool hos Leo Burnett.

Øistein har verdifull erfaring fra Energy Pool, hvor han jobbet mye med activation og andre tiltak som ikke var reklame i tradisjonell forstand for kunder som Fiat, Procter & Gamble, Carl Zeiss, Marlboro. Det passer oss bra, fordi retail for oss ikke bare dreier seg om butikkplakater. Det handler vel så mye om å involvere folk gjennom en blanding av tradisjonelle og utradisjonelle reklametiltak, som aktiviserer dem til å gå til butikk. Slike tanker er gull verdt, og slike tanker er Øistein god på, sier Jan Petter Ågren.

Jeg har fått en superduper mottakelse her, sier Øistein. Og allerede blitt betrodd med store, både tegne og skrive, oppgaver.  Dette er et hus med bøttevis av flinke og erfarne folk og jeg gleder meg til å bli kjent med hele hurven!

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup