Søk

 

Nyheter

Dejlig rådgiver til McCann

Jørgen W. Bjerke (37) kommer fra stillingen som marketingsjef i VisitDenmark, hvor han de siste årene har forvaltet et av Norges mest kjente, folkekjære og premierte reklamekonsepter, "Det er dejlig å være norsk - i Danmark".

I vinter mistet Dinamo sitt mest premierte reklameteam, Torstein Greni og Stein Simonsen, til oss. Kunden de hadde vunnet mest for var VisitDenmark, og kundekontakten var marketingsjef Jørgen W. Bjerke. Nå følger Bjerke etter kreatørteamet.

- Vi fikk bekreftet vårt inntrykk av Jørgen allerede i måten han besvarte jobbtilbudet vårt på. Han sendte oss en flyttekasse med personlige eiendeler, som familiefotoet, yndlingspennen, tøflene og diverse annet nips til kontorpulten, sier Janne Espevalen. Men selv uten pappesken hadde Espevalen jublet over å få Bjerke inn i rådgiverstaben.

- Alt VisitDenmark har gjort på tvers av kanaler og plattformer de siste årene forteller det meste om hvorfor vi fattet interesse for Jørgen. Ikke minst er vi imponert over hvordan et tradisjonelt reklamekonsept er tatt ut på nye og spesielt digitale flater. Resultatene taler for seg, enten vi snakker om profil og liking, antall norske overnattinger på dansk jord eller reklamepriser som Gulltagger og Gullmikrofoner, avslutter Espevalen.

Jørgen er allerede i gang og er storfornøyd. Her er det flinke folk, spennende kunder, god lunsj, pene jenter og kort vei til jobb!

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup