Søk

 

Nyheter

Flytoget velger McCann som nytt reklamebyrå

Etter en grundig offentlig anskaffelsesprosess med flere meget gode tilbydere har Flytoget valgt ny reklamepartner, og McCann Oslo gikk seirende ut av konkurransen.

I år er det 15 år siden Flytoget hadde sin første tur til Oslo Lufthavn. I begynnelsen og frem til i dag har det vært en overvekt av forretningsreisende som reiser med Flytoget, men Flytoget ser nå en stor vekst i ferie- og fritidssegmentet. Dette blir et viktig satsningsområde for samarbeidet mellom Flytoget og McCann fremover.


- McCann var det reklamebyrået som svarte best på våre krav til kvalifikasjoner, erfaring og kapasitet. I tillegg fremstod de som et meget kreativt og ambisiøst miljø, noe som gjør selskapet til en god partner for oss. Vi gleder oss til å sette i gang samarbeidet og har satt oss høye forventninger til hva vi og McCann skal få til de neste årene, sier Lena Nesteby, markeds- og kommunikasjonssjef i Flytoget.

Avtalen med McCann strekker seg over en periode på fire år.

- Vi har drømt om å få lov til å jobbe med Flytoget i mange år, så jubelen stod i taket hos oss da det ble klart at vi var valgt. Jeg tror kanskje jeg sprengte trommehinnen til Lena da hun ringte for å fortelle de gledelige nyhetene, sier Marit Høvik Hartmann, administrerende direktør i McCann.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup