Søk

 

Nyheter

Følelser til frokost

BreakFastForward 19. juni kl 08.00-10.00

Det å misforstå sine medmennesker er ganske lett; det er bare å anta at alle handler rasjonelt og vet sitt eget beste når de skal foreta valg. For følelser spiser fornuft til frokost – hver eneste dag.

Nobelprisvinner Daniel Kahneman viste oss i sin bestselger ‘Thinking, Fast and Slow’, at vi mennesker sliter med å tenke logisk. De fleste beslutninger gjøres raskt og emosjonelt, mens brorparten av produkter og tjenester appellerer til fornuftens langsomme og veloverveide valg. Må det være sånn?

Bli med oss i utforskingen av følelsenes rolle i forretningsutvikling. Vi byr på frokost og foredrag om forretning og følelser. Og forteller hvordan man kan hjelpe mennesker å ta bedre valg ved å designe for ulike sanser.

 

Foredragsholdere

- Åsmund Færevåg, Scenograf Scenografiens følelser

- Cecilie Dawes, founder of FoodStudio Smaksopplevelsen av god og ærlig mat

- Bård Eker, Managing Director Eker Design Studio, Hva er følelsen av bil.

- Martin Tobiasson, Managing Director Eurowine Lukt, smak, spytt.

- Alexandre Bau og Birgitta Ralston, Ralston & Bau Designing for beauty with meaning

- Frida Larsson, Strategic Advisor, Branded Environment, SDG Ta rommet i bruk!

 

Meld deg på her!

Om du er kunde, samarbeidspartner eller bare er nysgjerrig på Scandinavian Design Group, IUM, Craft og McCann Oslo er du hjertelig velkommen.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup