Søk

 

Nyheter

Fra Hyper Island til McCann

16.november 2016

Med kunder som REMA 1000, Tine og Norsk Tipping har McCann Oslo behov for flere kreative hoder. Nå har byrået fått designeren og illustratøren Sofie Nilsson (27) om bord. Hun har både reklameutdanning fra hjemlandet Sverige, et fullført Digital Media Creative-studium på Hyper Island og byråerfaring fra Superheroes i Amsterdam.
– Jeg liker å skape kommunikasjonsløsninger som ikke nødvendigvis pakkes inn slik man vanligvis ser for seg at de skal – og det er et tankesett jeg finner igjen hos McCann Oslo, sier Nilsson til Kampanje.
– Jeg vil ikke skape reklame som er påtrengende. Jeg vil heller skape reklame som påvirker folk – både til å reagere og agere.

Sofie Nilsson tror det blir viktigere å utfordre i kommunikasjonsbransjen.
– Dette er en filosofi jeg tar med meg fra mine to år på Hyper Island. Der ble vi stadig utfordret til å lære og teste nye ting – for i neste omgang å kunne utfordre våre omgivelser. Real life insights, influencers og humor kommer vi til å se mer og mer av i bransjen framover, tror jeg.

– Som det nysgjerrige byrået vi er, gleder vi oss alltid som barn over nyansatte. Særlig når de mestrer så mange disipliner som Sofie. Så langt ser hun til å være den perfekte match for våre kreative behov, sier Torstein Greni, kreativ leder i McCann Oslo. 
– Det skader heller ikke at vi får flere å skate med i lunsjen. Hvem vet, kanskje hun kan lære oss noen nye triks?

McCann Oslo har skateparken Skur 13 i nabolaget – til stor glede for nyansatt designer Sofie Nilsson. Fra venstre: Viseadm. direktør Eivind Eidslott, designer Sofie Nilsson, kreativ leder Stein Simonsen og kreativ leder Torstein Greni i McCann Oslo. Foto: Fredrik Myhre

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup