Søk

 

Nyheter

Fra Leo Chicago til McCann Oslo.

Hallvard Fjeldbraaten har begynt i McCann etter å ha jobbet i Leo Brunett Energy Pool i snart 2 år.

”Etter vi strukturerte om byrået til å være mer tverrfaglig og sentrert rundt kundene våre,  fortsetter vi med å se etter folk som først og fremst er opptatt av verdiskapende idékraft og som ser viktigheten av å kunne mer enn en ting. Hvis det er en person sin profil som passer perfekt inn i det bildet så er det Hallvard. For 2 år siden ble han snappet opp rett foran nesen på oss av det store utlandet. Det gjorde meg både stolt, og ganske pissed. Nå har han tatt til vettet etter å ha vært ute og fått en fantastisk erfaring, som vi og hans nye teammakker, Kjetill Nybø, skal utnytte til det fulle”, sier Tore Woll.

”- Jeg fikk gåsehud da jeg kom inn og møtte energien her i huset. Etter å ha vært på en date med min fantastiske nye makker, Kjetil Nybø, var jeg rett og slett forelsket”, sier Fjeldbraaten med et smil og forteller at den nye duoen allerede – etter syv dager – har fått solgt inn to store sommerkampanjer.


”- Jeg var på jakt etter en yngre og enda flinkere utgave av meg selv. Og med Hallvard fikk jeg matinteressen og et lunkent forhold til fotball med på kjøpet”, legger Kjetill Nybø til.


Om Hallvard.
Hallvard ble i 2009 kåret til en av ”De 10 viktigste personene i mediabransjen under 30 år” av magasinet Kampanje. Det var da han og den tidligere makkeren Morten Halvorsen satte Westerdals på verdenskartet og ble to av de mest prisvinnende studentene i verden.

Før han forlot Leo Burnett, Chicago hadde han også vunnet første og andre plass i ”Best Jobb of the Agency 2010” og i påsken mottok han æresprisen i The Webby awards for jobben ”David on Demand” foran nesten ti tusen innsendte arbeider.

 

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup