Søk

 

Nyheter

Har du lyst på gratis kontorplass mot å lære oss noe vi ikke kan?

I våre moderne og hyggelige kontorlokaler på Sagene i Oslo har McCann Worldgroup ryddet plass til «The Colony»: gründerbedrifter innen foto, teknologi, programmering, media, innholdsproduksjon, kunst, film, event, design eller andre innovative fagområder. Her kan dere få sitte helt gratis mot å inspirere oss og lære oss noe nytt!

De første bofellesskapene er allerede avtalt. Første selskap til å få «c/o McCann Oslo» som en del av adressen sin er Stockholm-baserte Splay. De jobber med mange av Nordens største stjerner på YouTube og Instagram. For eksempel den norske YouTube-duoen Prebz & Dennis, som alle med barn i skolepliktig alder bør ha hørt nevnt. Øvrige McCann-innflyttere blir et designbyrå som heter Mormor, moteaktøren Overdrive Oslo, innholdsbyrået Innholdsbyrået (sic!) og Simen Fornes, som kan lære bort både pølsemakeri og møbeldesign, men ellers jobber med filmprosjektering. 

Send en kortfattet presentasjon av bedriften din til thecolony@mccann.no og fortell hvorfor akkurat dere bør få gratis kontorplasser hos oss. Vi inviterer de mest spennende søkerne på kaffe og visning.

 

 

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup