Søk

 

Nyheter

Hattrick i Sølvmikken

Igjen en Sølvmikk til teamet Torstein Greni og Stein Simonsen. Denne gangen for NetComs "2 for 1", i november fikk de for TV2 Sumo, og oktober for Widerøe.

I følge juryen kom radispotene som bestilt på en moregntrøtt og småfrossen Sølvmikk-jury som beskriver juryprosessen og vinnerjobben slik:

«Den første jurymorgenen dette året startet som vanlig med klemming, kaffe og Q-tips. Stemningen var god, men … var vi blitt bortskjemte? Hvor var spotten med den overraskende, spennende og tydelige ideen? Før alle plutselig måtte nikke til at det tross alt var mange fine klassiske grep og at vinneren denne måneden var en verdig, varm og godt produsert spott som fikk alle sneglehusene i enden av de rensede ørekanalene til å kose seg.

Vinnerspottene denne kalde januarmåned var rett og slett skikkelig fine og varme og gode. Det var den eneste innsendelsen hvor ideen ikke gikk på å fokusere på noe negativt, men som med personlig og litt på-sparket-aktig-spontanitet handlet om hvem du vil ha med deg på kino. Kunden gir deg nemlig 2 for 1 på kino (sa du sjino?) hver tirsdag og ikke onsdag. Så gratulerer så mye til NetCom.»

Vinnerspotene heter "vaktmester" og "kyssemunn", du kan høre de spotene og resten av spotene til "2 for 1" kampanjen her: http://www.mccann.no/netcom/hvem-vil-du-invitere-article382-140.html

 

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup