Søk

 

Nyheter

Ingvoldstad er tilbake i McCann

Etter 4 år i Sydney og et drøyt år i Singapore er Erik Ingvoldstad tilbake i McCann Norge. Han begynte 1. januar i en nyopprettet stilling som internasjonal kreativ leder på Statoil ASA. Jobben vil være rettet mot alle markeder Statoil er representert i, og Ingvoldstad vil jobbe tett med kunden og McCann-byråer i disse markedene.

Ingvoldstad har totalt vært i McCann i 11 år, der han har holdt en rekke ulike stillinger, som bl.a. kreativ leder i McCann Direkte, Executive Creative Director i McCann Sydney og Regional Creative Director Asia Pacific for MRM Worldwide. Han har vunnet en rekke priser i Norge og internasjonalt, og har sittet i Cannes-juryen ved to anledninger.

”Jeg er utrolig glad for å være tilbake blant venner i Sandakerveien. Som Global ECD på Statoil får jeg en unik sjanse til å fortsette i en internasjonal stilling, men bo i Norge.” Erik Ingvoldstad

”Statoil er Norges kanskje mest ambisiøse selskap, og å få lov til å være med på den satsningen de gjør internasjonalt er både en ære og en utfordring.” Erik Ingvoldstad

”For oss har det vært viktig å matche Statoils internasjonale ambisjoner, og Erik har bred erfaring fra store kunder i Australia og Singapore. Å få ham tilbake på laget styrker både vår kreative satsning og vår internasjonale kompetanse”, sier Terje Banken.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup