Søk

 

Nyheter

Jens Bonesmo ny sjef for McCann Worldgroup

Han tar over for Thomas Høgebøl som slutter.

”Vi er veldig glade for at Jens takket ja til å ta denne rollen sier President i McCann Worldgroup Europe, Gustavo Martinez. ”Jens har bevist gjennom sin jobb som Managing Director i Scandinavian Design Group at han evner å bygge en prestasjonskultur som leverer jevnt gode resultater kreativt og økonomisk over flere år. Han kjenner McCann systemet, organisasjonen, ansatte og kundene forsetter Martinez.

Med over 20 år erfaring fra design, kommunikasjon og branding bransjen har Jens industrierfaring fra fra Varner gruppen hvor han blant annet hadde ansvaret for in-house byrået Sprint, før han etter 8 år gikk over til Leo Burnett. Til McCann Worldgroup kom han i 2003, hvor han startet som rådgiver i McCann, for så å ta over som leder av Scandinavian Design Group i 2004.

”Jeg er takknemlig for å ha blitt tilbudt jobben, og gleder meg til å begynne. I vår bransje er det aldri kjedelig og aldri stillstand. Vi må jobbe hardt og forbedre oss hver dag, da blir det moro å være med på laget, for ansatte og ikke minst for kundene våre.

Thomas Høgebøl forlater McCann Worldgroup etter drøyt 13 år i selskapet.

Høgebøl har gjennom mange år markert seg som en sentral person i media- og kommunikasjonsbransjen. Han ledet innledningsvis JBR McCann Reklamebyrå og tok senere over ledelsen av McCann Worldgroup i april 2003. I løpet av disse årene har byråinntekten økt fra 127 MNOK til knappe 270 MNOK i 2011. McCann Worldgroup har i løpet av samme periode gått fra å være et selskap som tapte penger, til å etablere seg som det største og ett av de mest lønnsomme kommunikasjons-konsernene i bransjen. Dette er gjort primært gjennom organisk vekst, men også gjennom oppkjøp.

Etter å ha kjøpt digitalbyrået Mediafront i 2010, og etablert ekspressmiljøet EXP i 2001 så består konsernet i dag av i alt 5 selskaper med reklamebyrået McCann, mediebyrået IUM og design- og innovasjonsbyrået Scandinavian Design Group som de øvrige enhetene.

Konsernet betjener store kunder som bl.a. Statoil, NetCom, TINE, ICA, Rimi, Evry, Expert, og Rieber.

I tillegg til jobben som adm.dir. i Norge har Høgebøl også de siste årene ledet McCann Worldgroup sin virksomhet i Nord-Europa (Norden og Benelux), samt sittet i nettverkets Europa-ledelse og Global Leadership team.

Thomas Høgebøl har betydd mye for utviklingen av konsernet vårt i Nord-Europa, fastslår Gustavo Martinez, President McCann Worldgroup Europe. Han har gjort en superb jobb i løpet av hans tid som leder av Worldgroup i Norge. avslutter Martinez.

Han har vært av grunnleggende betydning i etableringen av vårt nye regionale tilbud i Norden. Han er definitivt en av våre viktigste ressurser i Europa, avslutter Martinez.

Jeg har hatt en fantastisk tid som leder av McCann Worldgroup, og det var ingen lett beslutning å ta, sier Thomas Høgebøl. Jeg har fått bryne meg på mange spennende utfordringer, og har lært veldig mye både som leder og kommunikasjonsmann.

Jeg forlater i dag et Worldgroup i meget god forfatning, og det gjør det selvfølgelig litt lettere å ta på seg nye utfordringer. Selskapet består av fem sterke enheter, og kundemassen er både stabil og variert.

I tillegg har vi en fantastisk gjeng her på Sandaker, som i sum er veldig godt skikket til å ta selskapet til nye høyder.Jeg ønsker McCann Worldgroup alt godt i fremtiden, og vil se tilbake på tiden her med glede, avslutter Thomas.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup