Søk

 

Nyheter

Jørgen Gjærum ny kreativ leder

Jørgen Gjærum (32) er etter to år som tekstforfatter hos oss blitt vår nye kreative leder.

I tillegg til McCann, har Gjærum fartstid fra toneangivende byråer som Forsman & Bodenfors (Gøteborg), DDB (Oslo) og AKQA (London). Den nye kreative lederen har ambisjon om å gjøre McCann til det byrået som gir kreatører størst mulighet for nasjonal og internasjonal suksess.

- Jørgen er ung nok til å ville forandre verden, og gammel nok til å forstå hvordan. Han er smart, nytenkende og veldig ambisiøs. Han unner andre folk suksess, og heier på de gode ideene uansett hvor de kommer fra. Dessuten er han aldri redd for å si meg midt imot, og jeg stortrives sammen med modige og flinke folk, sier Marit Høvik Hartmann, administrerende direktør.

- McCann skal få et enda sterkere fokus på kreativitet, og være et sted der sultne kreatører har størst mulighet til å oppnå nasjonal og internasjonal suksess. Med Norges beste strateger i ryggen, er McCann et perfekt sted for kreatører som vil ta verden med storm. Sammen skal vi jobbe hardere enn noen andre for å være det byrået som kommer med de smarteste løsningene, sier Jørgen Gjærum, ny kreativ leder.

Gjærum tar over etter Tore Woll, som slutter i selskapet for å drive for seg selv.

– Tore har vært en viktig ressurs for McCann og har vært med på å rive ned veggene mellom de ulike fagfeltene. Han har bidratt til at kreatører jobber sammen på en ny måte, en viktig arv vi tar med oss videre, sier Marit.
 

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup