Søk

 

Nyheter

McCann neste stopp for Ruter

- Skal få flere til å reise kollektivt

Ruter har nettopp gjennomført en anbudskonkurranse. McCann trakk det lengste strået og ble valgt som hovedleverandør for Ruters reklamebyråtjenester de kommende 3 årene.

- Det har vært en spennende og krevende prosess. Det var viktig for oss å finne et byrå som hadde en tydelig byråfilosofi, var konkrete på sine konkurransefortrinn opp mot Ruters behov og kunne vise til godt innsiktsarbeid, fine kreative uttak og gode resultater. McCann fremstod som offensive og tydelige gjennom hele prosessen og vi likte godt sammensetningen i teamet. Kombinasjonen av Stein og Torstein samt Thale og Ingrid, står for oss som en av de mest spennende miksene av norske kreatører.

Vi står nå foran et veiskille i kommunikasjonsarbeidet og gleder oss til veien videre med McCann, sier Vibeke Harlem, markedssjef i Ruter.

- Det er alltid motiverende å få bekreftelser på at vi tenker og gjør de riktige tingene. Og seiersrusen henger fortsatt litt i oss etter å ha vunnet Ruters tillit. Nå kommer hverdagen, og vi skal begynne å levere på de forventningene vi selv har skapt via dokumenter og møter. Det har vært beinhard konkurranse om dette anbudet, så vi er selvsagt veldig krye over å ha gått seirende ut av konkurransen. Vi gleder oss til oppstart, samtidig som vi går inn i det med ørlite ærefrykt, sier kundeansvarlig i McCann Bjørn Erling Solberg.  

- Det er få ting som er så tilslutningsbart som at det er smart å reise kollektivt. De fleste rasjonelle poengene knyttet til denne sannheten er vel allerede scoret, men vi tror det finnes flere strenger å spille på – som i sin tur kan åpne for nye spennende og effektive kommunikasjonsløsninger, sier McCann teamet som skal jobbe med Ruter.

I tillegg til Ruter, har McCann så langt i år vunnet kunder som bl.a. Storebrand, Flytoget og Statkraft.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup