Søk

 

Nyheter

McCann Oslo søker rådgiver

27.oktober 2016

McCann Oslo er et innovativt fullservicebyrå som er tilpasset den nye mediehverdagen. Vi tror på kreative løsninger som løser forretningsproblemer. I dag er vi 42 ansatte som holder til i moderne lokaler på Aker Brygge. Vi jobber med noen av landets mest spennende kunder som REMA 1000, TINE, Norsk Tipping, Peugeot, Apotek1, Maxbo og Storebrand.  McCann Oslo en del av McCann Worldgroup – en familie på tre. Sammen med oss finner du design- og innovasjonsbyrået Scandinavian Design Group og ekspress- og produksjonsbyrået Craft. Ved at alle er samlet i ett hus, kan vi levere helintegrerte løsninger.

McCann Oslo skal være det stedet du lærer mest – enten du er kunde, samarbeidspartner eller ansatt.

McCann Oslo søker nå en erfaren, kunnskapsrik og ambisiøs rådgiver.

Den vi er på jakt etter har solid rådgiver- eller konsulenterfaring fra reklame- eller kommunikasjonsbransjen, kommersiell teft, en sosial og nysgjerrig innstilling, engasjement og entusiasme. Du har en forkjærlighet for den gode ideen og vet hvilke verktøy som gir kunden best effekt. Du er proaktiv, kreativ, løsningsorientert og trives med høyt tempo. Som leder av teamet klarer du å kombinere et godt strategisk overblikk med gjennomføringskraft og evne til samarbeid.

I McCann Oslo blir du en del av et solid fagmiljø – med en kreativ kultur – og har gode muligheter for personlig utvikling. Vi kan love deg spennende oppgaver fra første dag.

Søknadsfrist: Snarest.

Send kortfattet søknad med CV til post@mccann.no og merk den med «Rådgiver».

For spørsmål, ta kontakt med strategisk direktør Svein Sælid på mobil 916 41 064 eller e-post svein.saelid@mccann.no

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup