Søk

 

Nyheter

McCann søker Social Creative og Performance Specialist

23.mars 2017

McCann søker: Social Creative

Er du kreativ, formsterk og elsker sosiale medier?

Nå leter vi etter deg som får ideer til å funke digitalt. Du er kreativ, elsker teknologi og forstår hvordan sosiale medier fungerer. Du er ambisiøs, uredd, rå på digitale konsepter, språkkyndig og har et øye for det visuelle. Du kan lage enkle filmer og animasjoner, ta bilder og drive våre kunders sosiale kanaler.

Du har erfaring, liker å leke og pusher nye grenser. Du liker å lære deg nye ting, spre kunnskap og glede. Du er nysgjerrig og selvdreven – og dersom du i tillegg kjenner til annonsering i sosiale medier, blir vi ekstra glade.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Idé og konsept: Her vil du jobbe med spennende kampanjer sammen med våre kreatører og digitale hoder.
  • Tekst: Du vil jobbe mye med språk og tone of voice til våre kunders digitale kanaler.
  • Visuelt arbeid: I den digitale sfæren, er det visuelle språket en veldig viktig del av kommunikasjonen. Vi ønsker derfor en person som kan tenke visuelle ideer og lage f.eks. giffer og enkle videoer. 
  • Kundekontakt: Du vil ha ansvaret for ulike kunder og deres digitale aktiviteter. Dette innebærer daglig kontakt med kunden.

Søknadsfrist: Snarest
Kontaktperson: Tone Helene Angsund Head Of Live
Tone.angsund@mccann.no 90796682

McCann søker: Performance Specialist

Har du lyst til å jobbe med data i et kreativt miljø?

Vi søker etter en person som har et digitalt overblikk i dagens medielandskap. Du bruker data for å hente innsikt – og du kan Facebook, Youtube, Google og Google Analytics. Du kjenner godt til søkeordsannonsering, dynamiske bannere og den programmatiske verden. 

Erfaring fra f.eks. programmatic, søkeannonsering, webanalyse, content marketing, programmering, formidling, webredaktør, webanalyse eller informasjonsarkitektur.

Arbeidsoppgaver: Skal være en sparringpartner for våre kunder, de kreative teamene, og gi rådgiverne innsikt på detalj og overordnet nivå digitalt. Du vil være operativ i daglig drift på ulike nivå. Og være med på å forme et moderne reklamebyrå i en verden der alt endres raskt.

Kvalifikasjoner: Du har relevant arbeidserfaring. Helst Google Adwords sertifisert – men ikke et krav. 

Syns det er: gøy med tall, får boost av kreativ brainstorming, ser sammenhenger og helheten i det digitale kretsløpet, kan dykke ned og fiksere på detaljer, liker å formidle kunnskap og innsikt.

Søknadsfrist: Snarest
Kontaktperson: Tone Helene Angsund Head Of Live
Tone.angsund@mccann.no 90796682

Litt om oss:

McCann Oslo er et innovativt fullservicebyrå som er tilpasset den nye mediehverdagen. Vi tror på kreative løsninger som løser forretningsproblemer. I dag er vi 42 ansatte som holder til i moderne lokaler på Aker Brygge. Vi jobber med noen av landets mest spennende kunder som TINE, Norsk Tipping, Peugeot, Apotek1, REMA 1000, Maxbo og Regnskogfondet. McCann Oslo en del av McCann Worldgroup. Sammen med oss finner du design- og innovasjonsbyrået Scandinavian Design Group og ekspress- og produksjonsbyrået Craft. Ved at alle er samlet i ett hus, kan vi levere helintegrerte løsninger.

McCann Oslo skal være det stedet du lærer mest – enten du er kunde, samarbeidspartner eller ansatt.

I McCann Oslo blir du en del av et solid fagmiljø – med en kreativ kultur – og har gode muligheter for personlig utvikling. Vi kan love deg spennende oppgaver fra første dag.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup