Søk

 

Nyheter

McCann vant Stella

Støvet etter årets Gullblyanten-feiring hadde knapt lagt seg før McCann vant Stellaprisen.

McCanns «Skal bare fikse en litt bedre pensjon»-kampanje for Storebrand har allerede vunnet gull i kategorien multikanal under INMAs Performance Awards, Sølvfisken på TV2 og sølv i Mediestrategiprisen. Torsdag 19. mars fikk den Stellaprisen, også.

Stella er prisen for effektiv reklame og design – og arrangeres hvert år av Annonsørforeningen og Kreativt Forum. Intensjonen er å stimulere til å arbeide kontinuerlig for bedre dokumentasjon av hvordan reklame og design bidrar til økt verdiskapning for annonsørene. Samtidig skal Stella bidra til å bringe design og reklamefaget videre – ved å gi ny læring om hvordan god reklame og design virker.

Under årets prisutdeling var det tre kampanjer som fikk tre stjerner og topplassering: McCanns kampanje for Storebrands pensjonstilbud, Slägers «Gutten som fryser»-kampanje for SOS Barnebyer og Anoraks «Vi tror på hodet ditt»-kampanje for Campus Kristiania. Stellas juryleder Svein Roger Selle sier til bransjenettstedet Kampanje at nivået på årets konkurranse jevnt over var bedre i alle ledd:

– Innsendelsesnivået, arbeidene, struktur og dokumentasjon er bedre enn i fjor. Ifølge juryen er case-oppgavene på det høyeste nivået noensinne. Stella handler om å bruke tiden godt og dyrke kvalitet. Vi vil at folk skal lære av disse caseoppgavene.

Når det gjelder McCanns Storebrand-case, skryter Stella-juryen av et faglig sterkt og godt dokumentert bidrag som viser verdien av et solid innsiktsarbeid tatt ut på en god måte i strategi og kommunikasjon: «Her har man lykkes med å bevege flere sentrale merkevare-parametere, deriblant en fantastisk økning på preferanse. Caset styrkes ved at det omtaler flere alternative påvirkningsfaktorer».

Dette er tredje gang McCanns kreative ledere Torstein Greni og Stein Simonsen vinner Stella sammen med strategisk direktør Svein Sælid. Tidligere har denne trioen vunnet for både Statens Vegvesen og Widerøe.

Les saken i Kampanje her: http://kampanje.com/reklame/2015/03/tre-ganger-trestjerners/

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup