Søk

 

Nyheter

Rikstoto velger McCann Worldgroup

Vi vant oppløpsduellen med flere meritterte byråer og blir Rikstotos nye samarbeidspartner på reklame og kommunikasjon.

I tøff konkurranse med andre byråer ble McCann Worldgroup ansett som best rustet til å innfri Rikstotos mål og ambisjoner. Vi skal jobbe ut strategi og kreativt konsept, ekspressbyrået Craft Worldwide skal bidra med kostnadseffektiv produksjon av løpende kampanjer og det digitale produksjonsbyrået Mediafront skal jobbe med tjenestedesign.

– Vi gleder oss veldig til å jobbe med Rikstoto og ikke minst til å ta fatt på utfordringen med å styrke travsportens oppslutning. Det er en omfattende oppgave, men vi er godt skodd og møter denne problemstillingen med en helhetlig tilnærming til både kommunikasjon og tjenesteutvikling, sier Paal Tarjei Aasheim i McCann Oslo, som blir kundeansvarlig for Rikstoto.

Etter en totalvurdering av morgendagens utfordringer har vi vurdert McCann Worldgroup som den beste partneren for å oppnå våre målsettinger om bred vekst og økt oppslutning for norsk hestesport. Jeg ser virkelig frem til dette samarbeidet og til de synergiene vi får ved at McCann Worldgroup som ett miljø vil levere både strategi, kreativt konsept, kampanjer og tjenestedesign, sier markedssjef Lisbeth Bjerknes i Norsk Rikstoto.

Norsk Rikstoto er en stiftelse opprettet av Det Norske Travselskap og Norsk Jockeyklub, hvor Staten er den største premissgiveren. Stiftelsen har konsesjon på alt hestespill i Norge og har som formål å bringe mest mulig penger tilbake til den aktive delen av hestesporten i form av premier, oppdretterpenger, avl og forskning.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup