Søk

 

Nyheter

Sølv til Rimi Pluss

Som eneste norske byrå sikret McCann seg metall i den prestisjefylte konkurransen London International Awards. I konkurranse med hele 15.418 innsendte arbeider fra 76 land vant tjenesten Rimi Pluss fikk sølv i Mobile Apps – bare slått av Nike Fuelband.

McCann har vunnet en rekke priser for Rimi Pluss, blant annet Merket for god design og to gull i Retailprisen og. Tjenesten har dessuten fått gull i Lovie Awards, og nå høster den altså nok en gang internasjonal anerkjennelse.

– Rimi Pluss er et synlig bevis på vår dedikasjon til rask og rimelig hverdagshandel. Vårt samarbeid med McCann og Mediafront har både vært lærerikt og lønnsomt – og det er veldig morsomt at hardt arbeid og innovasjon får anerkjennelse, sier Henning Eriksen, markedssjef i Rimi.

Tjenestedesign
Paal Tarjei Aasheim er Chief Growth Officer i McCann Worldgroup og ansvarlig rådgiver for Rimi. Han synes det er inspirerende å hevde seg blant de beste i verden med lanseringen av en ny og innovativ tjeneste.

– Tjenestedesign er det største vekstområdet for McCann Worldgroup, rett og slett fordi stadig flere annonsører innser at det ikke lenger holder å mase på kundene sine. Man må gjøre noe positivt for dem, sier Aasheim. Som legger til at Rimi nå får godt betalt for sin dristige beslutning.

Rimi Pluss har blitt lastet ned over 250.000 ganger, Rimi runder snart 50.000 venner på Facebook, og trafikken til rimi.no er firedoblet. Men det viktigste er selvsagt at lanseringen har bidratt til flere kunder i butikken. 

–Etter 10 år med synkende markedsandel, vokser Rimis omsetning nå tre ganger så fort som resten av dagligvaremarkedet, forteller en stolt Henning Eriksen.

Om Rimi Pluss
Rimi Pluss gir brukerne en ny middagsoppskrift hver eneste dag; så langt har tjenesten samlet mer enn 300 oppskrifter fra klikk.no/mat. Ingrediensene kan legges rett i handlelister som kan synkroniseres mellom PC-er og alle typer smarttelefoner, slik at hele familien kan dele de samme handlelistene. Varene sorteres i samme rekkefølge som man finner dem i butikken, slik at også selve handleturen går raskere.

Tjenesten er i dag tilgjengelig på web og mobilweb, i tillegg til egne apper for iOS, Android, Windows Mobile 7 og Windows 8.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup