Søk

 

Nyheter

Storebrand velger McCann Oslo

Storebrand og SPP har nettopp gjennomført en byråkonkurranse, og valget har falt på McCann Oslo for det norske markedet og nystartede M&C SAATCHI for det svenske.

- Som markedsleder ønsker vi å styrke vår posisjon som best på sparing til pensjon, sier markedsdirektør Jostein Chr. Dalland i Storebrand. - Pensjonsmarkedet blir stadig mer individualisert og setter store krav til endring og forenkling. For å nå våre ambisjoner så vi etter et fullservice byrå som så på pensjonsmarkedet med nye øyne. En partner som foruten å ha et solid fagmiljø innen både 1:1 og massekommunikasjon samt digitalt og analogt, også ønsket å jobbe tett med våre samarbeidspartnere på det svenske markedet. Det fant vi hos McCann. Her møtte vi en proaktiv diskusjonspartner med et kreativt fokus som matcher våre behov godt.

- Vi finner stor mening i å skulle vekke det norske folk ut av pensjonsdvalen, forteller Marit Høvik Hartmann. - Oppgaven er vanskelig og viktig. Hvis du stoler på at pensjon fra Folketrygden og arbeidsgiveren din skal holde, kommer du garantert til å bli skuffet. Å få folk til faktisk å ta tak i mulighetene, er en svært kompleks utfordring, og det er nettopp derfor vi tenner på oppgaven. Vi håper at det vi gjør sammen med Storebrand de neste årene vil bidra til økt livskvalitet for morgendagens pensjonister, avslutter hun.

Kontrakten gjelder markedskommunikasjon i alle kanaler, og samarbeidet starter umiddelbart.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup