Søk

 

Nyheter

Syv billige triks

Westerdals arrangerte torsdag ettermiddag en speeddate for at studenter og byråer skulle bli bedre kjent. McCann stilte med et valpekull for å lokke til seg avgangskullet ved Westerdals.

- Da vi fikk invitasjonen til speeddate, tenkte vi at det ville vært fint å gjøre noe ekstra for å skille oss litt ut, få litt oppmerksomhet og skaffe noen sjarmpoeng, sier Ingrid Lea.

Det er en kjent sak at folk med hunder kommer lettere i kontakt med nye mennesker fordi hunden fungerer som en samtaleåpner, eller icebreaker om du vil. Så hva passer vel bedre å ta med seg på en speeddate enn en valp? Eller syv?!

- Det er jo definitivt et billig triks men det funker jo, sier Thale Høy Petersen med en valp på armen.

- Vi har jo flest studenter borte hos oss, så det er en bra inndrager, fortsetter Torny Hesle.

- Også var det jo mange som lurte på hvorfor vi hadde med valper, og da var samtalen igang.

McCann kan bekrefte at valper fungerer utmerket som samtalestarter, men praten videre ble heldigvis mer relevant etterhvert.

- Selv er jeg ikke så opptatt av hunder, men jeg synes det er veldig gøy å møte engasjerte studenter, og dem var det mange av her i kveld, avslutter Jørgen Gjørum, kreativ leder.

De 6 uker gamle valpene ble funnet på finn.no, og eieren syns dette var en ypperlig mulighet til å få litt miljøtrening og sosialisering av de snart leveringsklare dachsene. 

Interessert i å skaffe deg en hund? Her blir valpene solgt: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=40876299&searchQuery=

 

Til info: Ingen dyr ble skadet under dette arrangementet.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup