Søk

 

Rimi

Rimi Pluss skaper vekst – nå lanserer vi skanning!

11.januar 2012

Hele 120.000 nordmenn fyller kjøleskapet med hjelp av Rimi Pluss, og nå lanserer vi versjon 2.0 som gjør det enda enklere å handle: Nå kan folk skanne strekkoden på varene i kjøleskapet og så legger de seg rett i handlelisten i den rekkefølgen varene er plassert i butikken. I tillegg kan man skanne strekkoden på laksen man har liggende i fryseren og få forslag til middagsoppskrifter tilbake.

Helt siden lanseringen i fjor høst har Rimi har hatt tett dialog med kundene på Facebook: vi har svart på spørsmål om Rimi Pluss, og tatt imot forslag til forbedringer. Resultatet er den nye innebygde skanneren som leser både strekkoder og QR-koder. Dessuten har vi lagt inn enda flere middagsoppskrifter, samt en liten huskelapp hvor folk kan legge inn andre ærender.

- Rimi ønsker å gjøre handelen for kunden så rask og rimelig som mulig. Forbrukerne krever mer effektivitet hele tiden ettersom alt blir mer og mer tilgjengelig. Er det én ting vi alltid har med oss, er det telefonen. Rimi Pluss 2.0 er laget for dagens forbruker: Den er brukervennlig, den er nyttig, og den er teknisk langt fremme, sier Henning Eriksen, markedssjef i Rimi.

Rimi Pluss er allerede den tredje mest brukte norskutviklede app-en innen kategorien ”livsstil” i App Store, og det er den suverent mest populære handle-appen. Nå skal en stor kampanje med bl.a. reklamefilmer, bannerannonser og innovative utendørsløsninger sørge for at enda flere laster ned Rimi Pluss til Android og iPhone. En undersøkelse utført av McKinsey viser at hurtighet og fleksibilitet teller mer enn lav pris når norske forbrukere handler mat. Kampanjen signeres derfor med Rimis nye slagord: «Raskt og rimelig».

Det nye budskapet har gitt raske resultater: Nå vokser Rimi dobbelt så fort som resten av lavpriskategorien, og tre ganger så raskt som dagligvarebransjen generelt.
 

Her kan du se lanseringskampanjen:

http://www.mccann.no/rimi/raskt-og-rimelig-article263-141.html

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup