Søk

 

Statoil Fuel & Retail

Digital kjørebok

1.oktober 2011

Bilister hater den oppgaven det er å fylle ut endeløse skjemaer, oppfylle firmaets krav til dokumentasjon og alt papirarbeidet som er nødvending for å få godtgjørelse for bruk av privat bil i jobbsammenheng.

I Statoil Fuel & Retails markedsaktivitetet er et av fokusene å hjelpe bilister på veien. Så vi lanserte en app – Den digitale sjåførens bok. Trykk START når kjøreturen begynner, STOPP når turen er over, og appen gjør resten av jobben ved å registrere kjøreruten, tidsbruk, lokasjon og distanse. Trykk EKSPORTER og alle dine turer blir sendt deg på e-post som et excel-ark. Vi tilførte også en oversikt over hvor alle bensinstasjoner I landet kan finnes, trafikk informasjon, lojalitetsfunksjoner, varsel om EU-kontroll og spesielle tilbud – alt for å gjøre livet på veien lettere.  

Mens vi hjalp bilister med å få refundert deres utgifter, klatret appen til topp 10 listen i App Store, samtidig som vi vant nordmenns hjerter. Fortsatte entusiastiske tilbakemeldinger hjelper til å bygge videre på et langvarig forhold til kundene.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup