Søk

 

Storebrand

40 er det nye 33!

10.mars 2015

Storebrand utvider aldersgrensen på Boliglån for unge, så nå kan alle fra 18 til og med 40 år få Boliglån for unge i Storebrand. Det betyr at enda flere kan få bankens gunstigste rente på boliglån, samtidig som enda flere kan føle seg litt yngre.

- Før vi bestemte oss for å heve aldersgrensen, gjennomførte vi kundeanalyser, leste forskningsrapporter om forskyvning av livsfaser og statistikk fra SSB om lønnsutvikling og boligpriser. Konklusjonen var tydelig - 40 er det nye 30. Da er det naturlig at vi skyver på aldersgrensen for lån til unge, sier markedsdirektør i Storebrand Jostein Chr. Dalland.


McCann har fått den takknemlige oppgaven med å fortelle nettopp det til de mellom 33 og 40 år.

- Vi har laget en kampanje som skal fortelle folk som føler seg litt gamle at de er yngre enn de tror. Så vi har invitert dem inn i ungdomsgjengen med avanserte knokehilsninger, longboards og billetter til Findings Festival for å nevne noe, forteller rådgiver i McCann Paal Tarjei Aasheim.

Siden produktet ble lansert har Storebrand fått inn tre ganger flere lånesøknader enn normalt. Lanseringskampanjen består av film, pre-rolls, Facebook-konkurranse og nettbannere.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup