Søk

 

Storebrand

#skalbare lansere pensjonskampanje

30.mai 2014

Konseptet #skalbare handler alt det rare som plutselig havner over pensjonsplanlegging på “to do”-lista. Kampanjen rulles ut på tvers av kanaler, og særlig på tv og nett. Filmen er produsert av Pravda, og regissert av Kristoffer Carlin. Det blir #skalbare-aktiviteter i sosiale medier og utallige bannervarianter.  Her kan du se noen av dem.

Kreativt team er Stein Simonsen og Torstein Greni. De to synes det mest interessante med å lage reklame om pensjon er kontrasten mellom hvor viktig alle vet det er, og hvor passivt folk flest forholder seg til det.

- De fleste har fått med seg at framtidens pensjonister ikke vil være godt nok dekket gjennom det de får fra staten og gjennom jobben. Likevel – eller kanskje nettopp derfor – sitter veldig mange helt stille og håper på et under. Samtidig bare vokser forestillingen om hvor vrient dette er, sier Stein, og bruker et minne fra barndommen som eksempel:

- Det blir litt med pensjonsplanlegging som det var med BCG-sprøyta i sjette. I hodene våre vokste den nærmest til et sverd, men viste seg å være en ganske smal sak – og deilig å være ferdig med.

 

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup