Søk

 

Tine SA

Er du Norges råeste?

  • TINE YT_ Er du Norges Råeste? Side 3

8.september 2011

Anledningen er at Tine og Toppidrettssenteret arrangerer YT CHALLENGE for første gang, og målet er å kåre Norges råeste dame og mann. Med seg på laget har de altså en svært så engasjert Odd-Bjørn, samt Olaf Tufte og Cecilie Skog.

YT CHALLENGE og Odd-Bjørn oppfordrer alle treningsglade i Norge til å vise hva de duger til. Birkenentusiaster og Marathonløpere – kom igjen, pingler!!!! Målet er å slå alle som prøver seg, og bli Norges råeste. Finalen holdes på Toppidrettssenteret 30. oktober.

Kampanjen består av lanseringsfilm på YouTube,annonser i Dagens Næringsliv og på nett, og direktesendt invitasjon til noen av Norges sprekeste. I tillegg fikk de mest interessante sportsbloggerne personlige videoinvitasjoner fra Odd-Bjørn. Espen Ringom (Mosjonisten) og Mari Brox har allerede tatt første utfordring.

Se lanseringsfilmen her: http://www.youtube.com/watch?v=KzaBD6q6eOc

Meld deg på utfordringen her: http://www.yt.no/challenge

TINE YT er en serie treningsmat- og drikke som er utviklet i samarbeid med Toppidrettssenteret. Med riktig påfyll før, under og etter trening kan du prestere optimalt – eller som YT sier det – få maks ut av hver treningsøkt.

 

McCann og Mediafront deltar selvsagt i utfordringen – og har som mål å være råest i egen bransje!

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup