Søk

 

Tine SA

Garantert suksess med Piano Gelé

10.oktober 2012

Tine er i disse dager ute med forbedrede varianter av sine populære, spiseklare geléer. Med et høyere innhold av frukt og bær, i tillegg til nytt, lekent design, skal Piano Geléer gjøre det lett for foreldre å planlegge og gjennomføre en vellykket barnefest, som begeistrer barna og gjør foreldrene stolte.

Med bakgrunn i dette har McCann utviklet et nytt printkonsept som skal minne folk flest om hvor mye moro man kan ha med gelé.

Kreatørene Fanny Vaager og Øistein Markus Holm sier følgende om jobben:

”Det er ikke så enkelt å vite hvordan man skal imponere når man skal arrangere fotballavslutning, halloweenparty, bursdagsfest, sleepover eller rett og slett bare overraske. Alle synes det er gøyalt å være supermamma eller superpappa, spørsmålet er bare hvordan?

Svaret er selvfølgelig ved hjelp av Tine Piano Gelé. Da vi skulle utvikle annonser for den gøyale desserten ville vi vise hvor enkelt det er å slå seg løs og være kreativ, slik at piken eller poden sitter igjen med verdens bredeste glis etter festen.

I annonsene ser vi barn som stolt viser oss rommet sitt, fylt til randen av sin dille. Oppslukt slik bare barn kan bli – og mektig imponerte når de ser at mamma har klart å trylle frem en frosk som kan spises eller en papegøye som smaker bær.”

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup