Søk

 

Tine SA

Se den snakker!

TINE _ Go'Morgen _ Din venn i sulten_60sek from McCann Norway on Vimeo.

TINE _ Go'Morgen _ Din venn i sulten_30 sek_Papp from McCann Norway on Vimeo.

TINE _ Go'Morgen _ Din venn i sulten_30sek_ Leke from McCann Norway on Vimeo.

TINE _ Go'Morgen _ Din venn i sulten_30sek_Skittentoy from McCann Norway on Vimeo.

24.september 2012

Go’Morgen er en av de mest ikoniske merkevarene i Norge, og selger hvert år over 50 millioner begere. Dette er begere som nå formilder et budskap til sultne nordmenn.

Vi har sammen med TINE utviklet et konsept hvor selve pakningene gir deg gode argumenter for å forlenge lunta di eller tupper deg bak for holde deg våken. Enten det er overtalelser, trusler, løgn, sladring eller god yoghurtretorikk – oppgaven er å få deg til å spise den opp!

«Vi har hatt fokus på å bygge en personlighet som samsvarer med de ikoniske begrene og merket forøvrig, så selve jobben ble å finne en stemme, og enda viktigere – hvorfor Go’Morgen plutselig hadde behov for å si noe i det hele tatt»,  «Svaret ble at Go’Morgen er «din venn i sulten.»

Tangram Design har utviklet selve designet rundt de forskjellige budskapene på begeret og vi har formulert utsagnene.

 

APP

«Når først pakningen hadde blitt så taletrengt, støtte vi på en mulighet: Bør man ikke få opprettholde dialogen med pakningen? Kanskje man ikke er enig med pakningen, eller har lyst å få utdypet et par ting? Vi bygde en argumentasjonsrekke basert på masse datafeeder og antagelser rundt brukeren, og dyttet dette innholdet ut av Go’Morgenappen. Alt man trenger å gjøre er å skanne pakningen, så får man en meget personlig melding tilbake som man kan svare på. Deretter fortsetter praten på Facebook. Og så har man det gående.»

«Det er meningsfylt å få implementere den samme innsikten om å spise før det er for seint, i alle ledd, så helheten får stå frem uansett hvor brukeren møter kommunikasjonen – alt fra pakning til TV, fra intern forankring hos TINE til Facebook».

 

Her kan dere se filmene, basert på slagordet «Din venn i sulten».

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup