Søk

 

TV2

Her kommer nye Sumo

19.november 2012

I likhet med produktet, kommer også radiospottene i ny utgave. Nå er det Nils Jørgen "Jøgge" Kaalstad som spiller kanalsjefen som promoterer sendeskjemaet for sin egen og høyst skreddersydde web-TV-kveld. I likhet med sin forgjenger vikler han seg fort inn i mer eller mindre absurde digresjoner rundt hvorfor, hva, hvor, når og hvordan han skal se det ene eller det andre programmet. I tillegg er det laget et sett mer taktiske og funksjonelle spotter, samt utendørsreklame.

Foruten nytt lyst og luftig design, er det fra TV2s side jobbet med brukervennlighet og nye funksjoner i nye Sumo. Blant annet kan man lage sine egne spillelister, eller "kanaler". Man kan legge inn programmer man ønsker å se, og spille av kanalen når man vil.

- Med nye TV2 Sumo kan du programmere din egen tv-kveld i den sjangeren du ønsker. Hva med en barnekanal som lar deg sove litt lenger når barna våkner for tidlig? Mange har etterspurt nettopp en slik funksjon, sier direktør i TV2 Multimedia Hege Kosberg. Den nye tjenesten har også en favorittfunksjon, hvor man kan lage sine egne snarveier til programseriene man følger. Snart vil man også kunne abonnere på varsler når det kommer nye episoder eller når episoder er i ferd med å forsvinne fra tjenesten. Med over 100 000 abonnenter er TV2 Sumo Norges ubestridt største betal-TV-kanal på nett.

- Nå lar vi brukerne skreddersy sin egen Sumo. På nett kan TV-opplevelsen være personlig, noe som gir mange spennende muligheter. Samtidig er det viktig for oss at opplevelse og navigasjon er ukomplisert, slik at det gode tv-innholdet får stå i fokus, sier Kosberg. Ett av tiltakene for å forbedre navigasjonen er en episodevelger hvor man kan velge andre episoder uten å gå ut av videoen. Alle programmer og programserier presenteres med tekst og bilde for å gjøre det lettere å finne frem til det man vil se. Samtidig som man ser på en kanal får man enkelt oversikt over hva som kommer og hva som akkurat er sendt.

Spottene er produsert av Sagveien Resort, med regissør Jonas Torgersen.

 

 

 

 

 

 

Grundingen 6

Postboks 1384 Vika
NO-0414 OSLO

+47 22 54 36 00
post@mccann.no           
                                            
 

 

Hjem

Jobber

Meninger

Om oss

Medarbeidere

Kontakt

                                    

 

Scandinavian Design Group

IUM

Craft Worldwide

McCann Worldgroup